Kindcentrum Regenboog beschikt over een professioneel en gezellig team

Iedere groep heeft zijn eigen leerkracht. Sommige groepen werken met twee parttime leerkrachten. De directeur heeft geen eigen groep zodat hij zich volledig kan richten op het management van de school. Verder beschikt de school over een adjunct directeur, twee interne begeleiders, twee ICT-coördinatoren, twee onderwijskundig teamleiders, een administratief medewerkster en een conciërge.

Ons team bestaat uit de volgende mensen:

Directeur

Patrick Kort-Spoelman  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Adjunct directeur

Corrie Kuipéri Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onderwijskundig teamleider

Gonnie de Vetten (groep 1-3) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Corrie Kuipéri (groep 4-8) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Administratief medewerker

Nienke van Wijk Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Conciërge

Willem Faber Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gymdocenten

Sabine Schmit Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Auke Hobijn Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Leerkrachten

Tayyibah Joemanbaks Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Chaya Boedhoe Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Rianne Dekker Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lydian van Dijk Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Marieke Gille Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gaitri Choelhai Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Esther Deijkers Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Estelle Huisman Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Liesbeth König Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jolanda Mensink Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Cock de Regt Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Arti Ramnarine Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alie Rodenburg Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Esther Schoonderwoerd Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sabine Schmit Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sabine Vergoossen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lizzy Verhaar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nanda de Bruijn Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gonnie de Vetten Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Corrie de Vink Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Syarda van der Zee Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ilse Van Haagen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Esther Pronk e Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kwaliteitsondersteuners

Marjan Sonneveld (groep 3-8) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dieneke van Staveren (groep 1-2) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Kwaliteits Ondersteuner houdt zich vooral bezig met 'zorgleerlingen'. Leerlingen die moeite hebben met de leerstof of leerlingen die een gedragsprobleem hebben.

De leerkrachten signaleren de problemen en samen met de Kwaliteitsondersteuner wordt er een oplossing gezocht. Dat kan zijn door een handelingsplan op te stellen voor extra hulp in de klas, of door bijvoorbeeld hulp buiten de school te zoeken. We kunnen advies vragen aan Onderwijs Advies; zij hebben mogelijkheden om kinderen met meer deskundigheid te testen. Soms zoeken we hulp bij instanties zoals jeugdzorg, schoolmaatschappelijk werk. De Kwaliteitsondersteuner coördineert al deze afspraken en zorgt tevens dat alles, wat er met de zorgleerlingen gebeurt, op schrift wordt gezet.

De verslagen komen in het leerlingdossier. Alle leerlingen worden gevolgd door ons leerlingvolgsysteem. Dit zijn de jaarlijks terugkomende Cito-toetsen. Vallen leerlingen op de toetsen uit, dan nemen we maatregelen als beschreven.

ICT-coördinatoren

Gonnie de Vetten

Esther Schoonderwoerd

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Computergebruik

Van de mogelijkheden met de computer wordt op de Regenboog intensief gebruik gemaakt. Vanaf de kleuterklas leren de kinderen spelenderwijs omgaan met de computer d.m.v. educatieve computerspelletjes. Vanaf groep 3 worden de vakken aanvullend aangeboden via computerprogramma's. Ook wordt het internet gebruikt voor bijv. werkstukken, plaatjes/video's/sites die aansluiten bij thema's. Verder beschikken de groepen over een touchboard of digibord. ICT op de Regenboog is constant in ontwikkeling. De ICT-ers op de Regenboog houden zich bezig met de volgende taken:

Aanschaffen van hardware en software

Bijhouden welke programma's er op de computers moeten staan en er voor zorgen dat ze werken. Nieuwe computers of onderdelen aanschaffen indien nodig. Het volgen van nieuwe programma's binnen de ICT. Aanschaffen indien deze interessant zijn.

Maken van een beleidsplan

In dit plan schrijven wij wat onze doelen zijn voor het desbetreffende jaar en welke stappen we gaan nemen om dit te bereiken.

Begeleiden van leerkrachten en leerlingen

Leerkrachten informeren over nieuwe programma's en de werking ervan. Uitleg over hoe de computer kan worden ingezet. Controle van het veilig surfen over internet van de leerlingen.

Onderhouden van contacten

Contact onderhouden met leveranciers, helpdesk (indien problemen), ICT-coördinatoren binnen Octant. Op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen. 

Het beheer van de website